4daagse Apeldoorn

4daagse Apeldoorn

De 69e editie van de Cantharel Internationale Vierdaagse Apeldoorn.

4daagse Apeldoorn

De Cantharel Internationale Vierdaagse Apeldoorn wordt dit jaar gehouden van dinsdag 9 tot en met vrijdag 12 juli 2024. Deze vierdaagse van Apeldoorn kenmerkt zich, behalve door de natuur, ook door de gezellige sfeer en wordt geheel georganiseerd en uitgevoerd door vrijwilligers.

Routes

Tienduizenden wandelaars hebben al genoten van de routes door de unieke Veluwse natuur: de prachtige bossen, heidevelden, zandverstuivingen en sprengen. Maar ook door de pittoreske Veluwse dorpjes en Veluwse schatten als Stadspark Berg &Bos, het paleispark van Kroondomein Het Loo en Paleis Het Loo.

Inschrijven

Zowel de traditionele wandelsporter als de recreatieve wandelaar kan een wandeltrip op maat samenstellen. Er kan gekozen worden uit de afstanden van 12, 20, 30 en 40 km en voor de mogelijkheid om één, twee, drie of vier dagen te lopen. Loop je voor een prestatie of loop je voor je plezier, je gezondheid of om sociale contacten op te doen: iedereen is welkom. Loop jij dit jaar ook weer mee? De inschrijvingen openen 15 februari.

    Tags:

  • apeldoorn
  • Groen
  • zomer

#inapeldoorn